Halloween

Categorieën : Tips & Tricks 

Een spookachtige toonbank vol griezelige gerechten

Oktober is traditioneel de Halloweenmaand. Dan is het natuurlijk leuk om enkele gerechten om te toveren naar dit thema en zo je toonbank snel en makkelijk helemaal klaar te maken om te griezelen.

We delen graag met u enkele van onze Halloween-recepten, maar u kan ook steeds bestaande recepten hernoemen en zo helemaal in het thema te brengen:

  1. Bloederige Gehaktballen:
    Maak je gehaktballen extra griezelig door ze te presenteren met een 'bloederige' tomatensaus. Voeg een vleermuisvormige tomatensausdecoratie toe voor een extra vleermuisachtige sfeer.

  2. Monsterlijke Worstjes op een Bedje van Kool
    Laat je worstjes eruitzien als kleine monsters door plakjes kool te gebruiken als 'haar'. Voeg wat van onze speciale kruiden toe voor een smaak die betovert!

  3. Smeulende BBQ Ribs
    Geef je ribbetjes een spookachtige uitstraling door ze te roken tot ze eruitzien als smeulende beenderen. Glazuur ze met een zoete, pikante saus voor een onweerstaanbare smaak.

  4. Dracula's Delight Steak
    Maak je biefstuk extra speciaal met een knoflookboter die zelfs Dracula zou verleiden. Voeg een vampierhoektanddecoratie toe voor een vleugje mysterie.

  5. Zombie-Gehaktbrood met Bloedspatten
    Creëer een angstaanjagend lekker gehaktbrood met rode tomatensaus 'bloedspatten' erop. Presenteer het als het favoriete gerecht van een hongerige zombie.