Over Rejo

Maak je smaakpapillen klaar voor een avontuur met Rejo Spices, het meest verfijnde merk van Solina, een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van smaak- en functionele oplossingen voor de voedingsindustrie. We richten ons specifiek op de Belgische beenhouwerij, waar we al jaren een vaste waarde zijn.

Bij Rejo Spices draait alles om onze klanten. We willen een betrouwbare partner zijn voor slagerijen en traiteurs, waarbij we snel en discreet persoonlijke oplossingen bieden. Onze nauwe samenwerking is gebaseerd op onderling vertrouwen, een grondige analyse van de behoeften en een snelle opvolging, zodat we altijd de perfecte oplossing kunnen bieden.

We verpakken onze hoogwaardige producten op de meest geschikte manier om de aroma's, smaken en functionaliteit te behouden. Ons gekwalificeerde personeel zorgt ervoor dat we altijd de juiste instructies en recepturen volgen met de hoogste accuraatheid.

Onze producten

Bij Rejo Spices bieden we een breed scala aan producten, waaronder kruiden en specerijen, seasonings, sauzen, marinades, basissen voor fonds en bouillons en functionele mengelingen voor de beenhouwerijsector. Onze innovatieve producten en concepten worden dagelijks ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, culinaire expertise en markt- en trendanalyses. We testen alles grondig in onze labo's, keuken en industriële pilootinstallaties om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Onze klanten zijn onder andere slagerijen, detailhandel, traiteurzaken, grootkeukens en horeca. We bieden klantspecifieke producten en oplossingen die we implementeren en demonstreren bij onze klanten. Maak kennis met Rejo Spices en ontdek hoe we u kunnen helpen om de smaakpapillen van uw klanten te veroveren!

Proud member of Solina

Rejo Spices is een merk van Solina, een toonaangevende wereldwijde partner voor de voedingsmiddelenindustrie, foodservice, slagerij en voedingssector, die op maat gemaakte ingrediëntenoplossingen ontwerpt, uitblinkt in geperfectioneerde smaak, verbeterde voeding en geoptimaliseerde functionaliteit, die bijdragen aan de creatie van voedsel dat goed is in elke zin van het woord, goed voor mensen, goed voor de planeet. Solina's culinaire voedingsoplossingen variëren van droge kruiden, coatings en functionele mengsels tot vloeibare sauzen, marinades en meer.

Door ingrediënten van over de hele wereld in te kopen, culinaire creativiteit en technische knowhow uit meer dan 30 R&D-centra toe te passen en door te opereren vanuit 18 landen verspreid over Europa en Noord-Amerika, combineert Solina haar wereldwijde aanwezigheid met lokale marktnabijheid om klanten te begeleiden bij het creëren van voedingsmiddelen waar de consument naar verlangt. Solina heeft meer dan 3.400 werknemers en bedient klanten in meer dan 75 landen. Wij maken voeding belangrijk voor mensen en de planeet.

Lees meer