Mexicaanse Saus

Mexicaanse Saus

Culinaire sauzen

Mexicaansesaus is een rode, licht pikante saus met sesamzaadjes. Deze saus wordt bij verschillende vleessoorten gegeten en is ook geschikt voor wokschotels.

naar smaak

Bewaren bij kamertemperatuur. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C) en beperkt houdbaar.

Verkrijgbaar als:

  • D7016673 - Emmer (6 L)
Merk
Degens
Suiker, geconcentreerde tomatenpuree, water, natuurazijn, specerijen (SESAMzaad, paprikapoeder, knoflookpoeder, kurkuma, korianderzaad, komijn, zwarte peper, kaneel, fenegriekzaad, gember, piment, chilipeper, foelie, kardemom), gemodificeerd maïszetmeel, fructose-glucosestroop, zout (bevat antiklontermiddel: E535), sambal oelek (chilipeper, zout, zuurteregelaar: E260; conserveermiddel: E211), koolzaadolie (bevat voedingszuur: E330), rode paprikavlokken, conserveermiddel: E202.
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,29 GRAM
Koolhydraten 39,66 GRAM
Vezels 1,68 GRAM
Energie 197 KILOCALORIE
Energie 832 KILOJOULE
Vetten 2,49 GRAM
Eiwitten 1,74 GRAM
Zout 2,74 GRAM
Sodium 1.082,4 MILLIGRAM
Suikers 35,72 GRAM