Champignonsaus

Champignonsaus

Culinaire sauzen

Kant-en-klare champignonsaus

Gekoeld bewaren 0-7°C.

Verkrijgbaar als:

  • AW06868-01 - Emmer (3,5 L)
Merk
Rejo
Kookroom (magere MELK, room (MELK), maiszetmeel), water, champignon (champignon, water, zout), gemodificeerd maiszetmeel (bevat SULFIET), zout (bevat antiklontermiddel: E535), runderbouillon (geconcentreerde runderbouillon [rundvlees, extract, water], glucose, zout, gistextract, suiker, aroma, verdikkingsmiddel: E415; emulgator: E471); champignonpoeder (maltodextrine, champignonconcentraat), natuurazijn, koolzaadolie (bevat voedingszuur: E330), aroma's (bevat SULFIET), conserveermiddel: E202; verdikkingsmiddelen: E412; E415; voedingszuur: E330.
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,05 GRAM
Koolhydraten 2,48 GRAM
Vezels 0,06 GRAM
Energie 15,6 KILOCALORIE
Energie 65,5 KILOJOULE
Vetten 0,54 GRAM
Eiwitten 0,17 GRAM
Zout 1,14 GRAM
Sodium 447,81 MILLIGRAM
Suikers 0,12 GRAM