

Kleurstabilisatie & bewaring
1.4 Gearomatiseerde, gefermenteerde melkproducten, met inbegrip van producten die een warmtebehandeling hebben ondergaan Alleen desserts op basis van zuivelproducten die geen warmtebehandeling hebben ondergaan: max 1,3g/kg
12.6 Sauzen Alleen geëmulgeerde sauzen met een vetgehalte < 60% : max 8,75g/kg Alleen geëmulgeerde sauzen met een vetgehalte van ≥60% : max 4,35g/kg Niet-geëmulgeerde sauzen : max 4,35g/kg 12.7 Salades en hartige broodsmeersels Max. 6,5g/kg
16. Desserts, met uitzondering van producten die onder de categorieën 1, 3 en 4 vallen Alleen desserts op basis op basis van zuivelproducten die geen warmtebehandeling hebben ondergaan: max 1,3g/k
Verkrijgbaar als:
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 0,16 GRAM |
Koolhydraten | 26,55 GRAM |
Vezels | 0 GRAM |
Energie | 213 KILOCALORIE |
Energie | 912 KILOJOULE |
Vetten | 1,48 GRAM |
Eiwitten | 0 GRAM |
Zout | 0 GRAM |
Sodium | 11.320,04 MILLIGRAM |
Suikers | 2,51 GRAM |