Foodsafety Meal

Foodsafety Meal

Kleurstabilisatie & bewaring

Samenstelling voor optimalisatie van houdbaarheid

1.4 Gearomatiseerde, gefermenteerde melkproducten, met inbegrip van producten die een warmtebehandeling hebben ondergaan Alleen desserts op basis van zuivelproducten die geen warmtebehandeling hebben ondergaan: max 1,3g/kg

12.6 Sauzen Alleen geëmulgeerde sauzen met een vetgehalte < 60% : max 8,75g/kg Alleen geëmulgeerde sauzen met een vetgehalte van ≥60% : max 4,35g/kg Niet-geëmulgeerde sauzen : max 4,35g/kg 12.7 Salades en hartige broodsmeersels Max. 6,5g/kg

16. Desserts, met uitzondering van producten die onder de categorieën 1, 3 en 4 vallen Alleen desserts op basis op basis van zuivelproducten die geen warmtebehandeling hebben ondergaan: max 1,3g/k

Verkrijgbaar als:

  • S01647 - Zak (25 KG)
Merk
Rejo
conserveermiddelen: E 262, E 202, E 211 ; glucosestroop ; antioxidanten: E 330, rozemarijnextract - technologische hulpstof ; zonnebloemolie - technologische hulpstof.
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,16 GRAM
Koolhydraten 26,55 GRAM
Vezels 0 GRAM
Energie 213 KILOCALORIE
Energie 912 KILOJOULE
Vetten 1,48 GRAM
Eiwitten 0 GRAM
Zout 0 GRAM
Sodium 11.320,04 MILLIGRAM
Suikers 2,51 GRAM