• Nieuw
Bearnaisesaus Culinair

Culinaire Bearnaisesaus

Culinaire sauzen

Een heerlijke bearnaisesaus die romig en rijk van smaak is. Onze saus is zorgvuldig bereid met ingrediënten zoals witte wijn, dragon, tijm en een perfecte balans van andere kruiden en specerijen. De verfijnde samenstelling maakt deze saus geschikt voor al uw culinaire bereidingen.

naar smaak

Gekoeld bewaren maximaal 7 °C.

Verkrijgbaar als:

  • A419225-04 - Stuks (2,5 KG)
Glutenvrij
Zonder toegevoegd MSG
Vegetarisch
Speciale noden
Glutenvrij
Vegetarisch
Zonder toegevoegd MSG
Merk
Apollo
Rejo
water ( plantaardige eiwitten ( soja-eiwithydrolysaat ), suiker ( melasse ), azijn en/of azijn extract ( moutazijn ), dextrose ( te bepalen ), azijn en/of azijn extract ( te bepalen ), zout ( zout ), suiker ( sacharose ), kruiden en specerijen ( te bepalen ), specerijenextract ( tijmextract ), kruiden en specerijen ( knoflook ), curry ), mosterdbloem ), koriander ), fenegriek ) ) ; plantaardig vet ( koolzaadolie ) ; melkderivaat ( kookroom (magere melk, room (42% melkvet), maiszetmeel) ) ; ??? alkohol en/of spiritus en/of alkohol extract ( witte wijn ) ; gemodificeerd zetmeel : hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) ; ei ( eigeelpoeder ) ; aroma's ( natuurlijk boteraroma (bevat melk), verwerkingsaroma's ( te bepalen ), smaakversterkers : natriumguanylaat (E 627), dinatriuminosinaat (E 631), mono-natriumglutaamaat (E 621), aroma's, aromatiserende preparaten, verwerkingsaroma's, natuurlijke aromastoffen , natuuridentieke aromatische substanties ) ; plantaardig eiwit ( tarweproteïnenhydrolisaat ) ; zout ; azijn en/of azijn extract ( natuurazijn ) ; kruiden en specerijen ( dragon, ui, witte peper, tijm, laurier, rozemarijn ) ; melkeiwit ; kleurstof : beta-carotene (E 160a(i)) ; suiker ( sacharose ) ; verdikkingsmiddelen : guarpitmeel (E 412), johannesbroodpitmeel (E 410), xanthaangom (E 415) ; conserveermiddel : kaliumsorbaat (E 202)
Element Waarde
Verzadigde vetten 1,99 GRAM
Koolhydraten 4,24 GRAM
Vezels 0,28 GRAM
Energie 177,1 KILOCALORIE
Energie 731,2 KILOJOULE
Vetten 17,11 GRAM
Eiwitten 1,4 GRAM
Zout 1,23 GRAM
Suikers 1,06 GRAM