Tagliatelli met groene kruiden en vongole

Tagliatelli met groene kruiden en vongole

  • Pasta
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

  • 1 kg venusschelpen (vers)
  • 100 g sjalot (fijn gesnipperd)
  • 175 g culinaire room
  • bladpeterselie
  • 1 kg VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI PASTA DELLA MAMMA
  • 250 g CULINAIRE BEARNAISESAUS

Bereiding

  1. Meng de CULINAIRE BEARNAISESAUS met de culinaire room tot een egale saus.
  2. Stoof de sjalot glazig en voeg de venusschelpen toe.
  3. Eens de schelpjes open zijn, zet de pan opzij op af te koelen.
  4. Meng de VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI met de saus onder de venusschelpen.
  5. Verdeel de pasta over bakjes (dagschotel) of presenteer in een schaal (traiteurgerecht).
  6. Werk af met de bladpeterselie.