Tagliatelli met groene kruiden en vongole
- Pasta
- Vis & Zeevruchten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg venusschelpen (vers)
- 100 g sjalot (fijn gesnipperd)
- 175 g culinaire room
- bladpeterselie
- 1 kg VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI PASTA DELLA MAMMA
- 250 g CULINAIRE BEARNAISESAUS
Bereiding
- Meng de CULINAIRE BEARNAISESAUS met de culinaire room tot een egale saus.
- Stoof de sjalot glazig en voeg de venusschelpen toe.
- Eens de schelpjes open zijn, zet de pan opzij op af te koelen.
- Meng de VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI met de saus onder de venusschelpen.
- Verdeel de pasta over bakjes (dagschotel) of presenteer in een schaal (traiteurgerecht).
- Werk af met de bladpeterselie.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden