Afrikaanse aartappelslaai

Afrikaanse aartappelslaai

  • Aardappelen & groenten
  • Varken
  • Maaltijdsalades

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 500 g chorizo, in blokjes gesneden
  • 750 g aardappelen, geschild in blokjes gesneden, beetgaar gekookt en snel terug gekoeld
  • 150 g rode paprika, in blokjes
  • 250 g witte selder, fijn gesneden
  • 250 g sjalot, in blokjes
  • 50 g lente-uitjes, diagonaal gesneden
  • 20 g KNOFLOOKPUREE
  • 1 kg VINAIGRETTE MAISON

Bereiding

Voorbereidingstijd : 20 min

  1. Bak de blokjes chorizo goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier. 
  2. Vermeng de aardappelen met 350 g chorizoblokjes, paprika, selder, sjalot en de lente-uitjes. 
  3. Voor de dressing : vermeng de VINAIGRETTE MAISON, KNOFLOOKPUREE, voeg deze toe aan de aardappelsalade en vermeng nogmaals. 
  4. Schik in een schaal en garneer met de resterende chorizoblokjes.