Boerderijhert met een dragonsausje

Boerderijhert met een dragonsausje

  • Traiteurgerechten
  • Wild

Ingrediënten

  • 150 ml culinaire room
  • 50 ml vloeibare vetstof
  • 20 st steaks van boerderijhert (90 g/st)
  • 900 g JUSSAUS CULINAIR
  • 300 g GRAND VENEURSAUS
  • 10 g DRGAONBLAD GESNEDEN
  • 20 g PEPPER & SALTMIX

Bereiding

Voorbereidingstijd : 25 min

  1. De JUSSAUS CULINAIR en de GRAND VENEURSAUS koud mengen met de culinaire room en het DRAGONBLAD GESNEDEN.
  2. Kruid het boederijhertenvlees met de PEPPER & SALT MIX.
  3. Kleur de hertensteaks kort aan in de vloeibare boter, koel zo snel mogelijk terug.

    Tip: Het vlees kan ook vacuüm gegaard worden op 54°C met 100% stoom gedurende 35 minuten. Koel daarna zo snel mogelijk terug
    Presenteer met een lekkere puree of stoemp.