Consommé

Consommé

  • Soepen
  • Vis & Zeevruchten
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Rundvlees
  • Varken
  • Lam / Schaap
  • Wild
  • Kip / Gevogelte

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 75 g CONSOMME VLOEIBAAR

Bereiding

Bereidingstijd : 10 min

Voorbereidingstijd : 10 min

Meng de CONSOMME VLOEIBAAR met water en presenteer met de gewenste garnituur.

  • consommé Aurore: julienne van kippenwit, tapioca
  • consommé Belle Fermiere: julienne van gekookte rundstong, een vorm van pasta(bv farfalle)
  • consommé Bouquetiére, mengeling van fijn gesneden seizoen groenten
  • consommé Brunoise: in dobbelsteentjes gesneden groenten.
  • consommé Carmen: julienne van tomaten, paprika, rijst, kervelpluksels.
  • consommé Celestine: in fijn julienne gesneden pannenkoeken met tuinkruiden.
  • consommé Dubarry: bloemkoolroosjes en kervelpluksels.
  • consommé op Schotse wijze: grove stukjes groenten en pluksels lamsvlees.
  • consommé Douglas: stukjes kalfszwezerik, artisjokbodems, aspergepunten.
  • consommé op Vlaamse wijze: erwtjes, kwartjes van spruiten, peterselie.
  • consommé Madrilene: julienne van tomaten, fijngesneden zurkel, vermicelli.
  • consommé Mikado: kippenblokjes, tomatenblokjes.
  • consommé Monte Carlo: fijne julienne van pannenkoeken met tuinkruiden, wortelschijfjes, schijfjes rapen, julienne van truffel.
  • consommé Niçoise: tomaten en groene boontjes in blokjes gesneden, aardappelblokjes, kervelpluksels.
  • consommé Rubens: hoppescheuten.
  • consommé Milanese: julienne van champignons, hesp in julienne gesneden, spaghetti.