Paella

Paella

  • Hoofdgerechten
  • Traiteurgerechten
  • Vis & Zeevruchten
  • Kip / Gevogelte

Ingrediënten

  • 300 g plantaardige olie
  • 1 l water (1 l/kg rijst)
  • 500 g erwtjes
  • 1 kg kippenvleugels (gekruid en voorgegaard)
  • 1 kg zeevruchtenmix
  • 1 kg scampi 16/20 (gepeld)
  • 1 kg vongole (vers of diepvries)
  • 500 g witte visfilet (stevige soort)
  • 1 zoete rode puntpaprika
  • 1 kg RIJST NATUUR
  • 300 g/kg PAELLAMIX
  • VISKRUIDEN MET ZOUT (naar smaak)
  • KNOFLOOKPEPER (naar smaak)
  • KOOKZAKKEN 400x600

Bereiding

  1. Meng de RIJST NATUUR met het water en de PAELLAMIX en doe in een KOOKZAK 400x600. Gaar deze op 95°C gedurende 1u.
  2. Kruid de zeevruchten met VISKRUIDEN MET ZOUT en bak ze in de pan.
  3. Kruid de scampi met KNOFLOOKPEPER en bak ze in de pan.
  4. Bak de vongole af tot ze open zijn en gaar de witte visfilet.
  5. Meng de rijst met verschillende vissoorten, voeg de kippenvleugels toe en garneer met de puntpaprika en de erwtjes.

Wenst u een sterkere smaak? Gebruik 150g/kg KIPPENBOUILLONPOEDER (S02747)

Een minder zoute variant? Gebruik 150 g/kg GEVOGELTE-BOUILLON (R057801).