Freshcol

Freshcol

Textuurverbetering

Samenstelling met het enzym transglutaminase. Transglutaminase is een natuurlijk voorkomend enzym dat eiwitten kan koppelen

10 g in 40 g water per kilo vlees (totaal 50 g/kg)

Enkel te gebruiken in producten die verhit verkocht worden!

Verkrijgbaar als:

  • S02144 - Verpakking (1 KG)
Merk
Rejo
MELKeiwit ; gedeeltelijk ontsuikerde weipoeder (bevat MELK) ; dextrose ; maltodextrine ; natuurlijke aroma's ; transglutaminase
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,58 GRAM
Koolhydraten 54,93 GRAM
Vezels 0,01 GRAM
Energie 354 KILOCALORIE
Energie 1.502 KILOJOULE
Vetten 0,88 GRAM
Eiwitten 31,46 GRAM
Zout 2,27 GRAM
Sodium 919,2 MILLIGRAM
Suikers 37,05 GRAM