Crispy chickenwings

Crispy chickenwings

  • Aperitiefhapjes
  • Kip / Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 kg kippenvleugels
  • 30 g honing
  • 150 g GEVOGELTE MARINADE
  • 20 g KNOFLOOKPUREE
  • VLOEIBARE BATTER
  • PAN PANKO (50/50)
  • CORN FLAKES MIX (50/50)

Bereiding

  1. Doe de kippenvleugels, GEVOGELTE MARINADE, KNOFLOOKPUREE en honing in de trommel.
  2. Trommel de vleugels voor 1h (6t/min) onder vacuüm, laten overnachten in de koeling.
  3. Haal de kippenvleugels door de VLOEIBARE BATTER en paneer in een 50/50 mengeling van PAN PANKO en CORN FLAKES MIX.
  4. 2min afbakken in de friteuse op 170°C.
  5. Doorgaren in de oven op 180°C voor 10 à 15min (verschillend van de dikte, tot kern 70°C)
  6. Serveren met een saus naar keuze.