
Gazpacho met burrata
- Soepen
- Vegetarisch
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg kerstomaatjes
- 200 ml olijfolie (goede kwaliteit)
- 250 g rode ui
- 250 g rode paprika
- 250 g komkommer
- 1 el sherryazijn
- 1 el suiker
- 2 cm verse gember
- 1 limoen (zeste en sap)
- 1 chilipeper (in ringetjes)
- burrata
- Serranoham (optioneel)
- 1 el KNOFLOOKPUREE
- PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Droog de Serranoham gedurende 15min in een voorverwarmde oven van 150°C (opgelet, hiermee is het recept uiteraard niet meer vegetarisch)
- Snij alle groenten in stukjes (kerstomaat, rode ui, rode paprika, komkommer, gember)
- Doe ze in een blender samen met de olijfolie en blend tot een gladde massa.
- Voeg nu de sherryazijn, KNOFLOOKPUREE, sap en zeste van limoen en suiker toe.
- Afkruiden met PEPPER & SALTMIX en laat minstens 5min lang blenden, hierdoor krijg je een fluweelachtige structuur in je gazpacho.
- Schenk de gazpacho in glaasjes en werk af met de gedroogde Serranoham, stukjes burrata, chilipeper en olijfolie.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden