Gravlax met rode bietensap

Gravlax met rode bietensap

  • Aperitiefhapjes
  • Traiteurgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 1 st zalmfilet, zonder graten met vel
  • 100 g rode bietensap
  • 100 g GRAVED LAX MELANGE
  • MAYO LIMOEN-KORIANDER

Bereiding

1. De zalmfilet ruim inwrijven met GRAVED LAX MELANGE en in een vacüumzak met het rode bietensap 12 uur laten marineren in de koelcel.

2. Nadien de GRAVED LAX MELANGE verwijderen en de zalm zo fijn mogelijk snijden.

Tip: verpak de zalmfilet meteen per portie en verkoop in de vacuümverpakking met de kruiden.

Heel leuk om wat puntjes MAYO LIMOEN-KORIANDER op het gerecht om af te werken. Of een van de andere sausjes uit ons gamma.

Je kunt ook variëren door andere groentesappen of alcohol te gebruiken, bv Gin