Ovenschotel Bolognaise met Pompoen en Aardappeltjes
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Rundvlees
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg gekruid gehakt
- 500 g pompoen in blokjes, geblancheerd
- 250 g gekookte ham in julienne
- 300 g gemalen kaas
- 20 g SOPRANO TAPENADE MIX
- 1 AARDAPPELTJES BLIK
- 750 g TOMAAT MAISON
Bereiding
Voorbereidingstijd : 30 min
- Het gehakt rul bakken. TOMAAT MAISON onder het gehakt mengen, laat even kort sudderen, koel zo snel mogelijk terug.
- Snij de AARDAPPELTJES BLIK in schijfjes.
- Bouw de schotel op, begin met een laag gehakt, daarop een laag gekookte ham, een laag pompoenblokjes dan een laag AARDAPPELTJES BLIK, bestrooi met de SOPRANO TAPENADE MIX en werk af met de gemalen kaas.
- Bak af op 160°C gedurende 30 min, of verpak individueel en laat uw klant het op deze manier afbakken.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden