Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

  • Pasta
  • Traiteurgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

  • 100 g olijven, groen en zwart, in ringen gesneden
  • 50 g ansjovis, blik
  • 50 g platte peterselie, fijn gehakt
  • 20 g KNOFLOOKPUREE
  • 500 g GROOTMOEDERS TOMATENSAUS
  • 500 g TOMAAT BASILICUM CULINAIR
  • 5 g CHILLIES GEMALEN
  • DIVELLA FUSILI

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en fruit de KNOFLOOKPUREE aan.
  2. Voeg er de GROOTMOEDERS TOMATENSAUS, TOMAAT BASILICUM CULINAIR, CHILLIES GEMALEN, olijven en ansjovis bij, breng aan de kook en laat 5 minuten pruttelen.
  3. Kook de DIVELLA FUSILI ondertussen.
  4. Presenteer in een mooie schotel of in portiebakjes.