
Spicy zalmhapjes
- Aperitiefhapjes
- Vis & Zeevruchten
Ingrediënten
- 1 zalmmoot (zonder vel)
- 1 el sojasaus
- 1 el honing
- 1 avocado
- norivellen
- sushirijst
- 2 el SAMOURAISAUS (JERMAYO)
Bereiding
- Kook de sushirijst
- Snij de zalm in blokjes en doe ze in een kom.
- Voeg de sojasaus, honing en de SAMOURAISAUS (JERMAYO) toe.
- Meng goed onder elkaar.
- Neem de norivellen en snij deze in kleine vierkantje.
- Beleg elk vierkantje met een lepel sushirijst en duw ze in de holtes van een muffinvorm. Laat opstijven.
- Verdeel de zalmblokjes over de rijst en bak gedurende 15min op 180°C.
- Werk af met blokjes avocado en extra SAMOURAISAUS (JERMAYO).
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden