
Steak Tartaar met Mosterdkaviaar
- Aperitiefhapjes
- Rundvlees
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 250 g rundstartaar (met de hand gesneden)
- 1 eierdooier
- Parmezaanschilfers
- Mosterdkaviaar
- 1 kl MOSTERD BREUGEL
- 1 kl WORCHESTERSAUS
- 1 kl KAPPERTJES NON PAREILLE (fijngehakt)
- PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Meng de rundstartaar met alle ingrediënten (behalve de Parmezaan).
- Serveer de tartaar op een krokantje of in een schaal en bestrooi met de Parmezaanschilfers.
- Lepel er wat mosterdkaviaar op en werk eventueel af met nog wat groene kruiden.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden