Visserssalade

Visserssalade

  • Vis & Zeevruchten
  • Maaltijdsalades

Ingrediënten

  • 200 g garnalen
  • 600 g krabvlees of surimi
  • 300 g tomaat in brunoise
  • 200 g gerookte zalm, in snippers
  • 6 gekookte eieren (2x door de eiersnijder)
  • 150 g pijpajuin ringen
  • 2 l water
  • 1 kg SPIRELLI JARDINIERRE
  • 1 kg VINAIGRETTE MAISON
  • 1 kg EXOTISCHE SAUS 
  • 15 g/kg VISKRUIDEN MET ZOUT

Bereiding

Voorbereidingstijd : 15 min

  1. Wel de SPIRELLI JARDINIERRE gedurende 1 nacht in het water.
  2. De EXOTISCHE SAUS met de VINAIGRETTE MAISON mengen. 
  3. Alle andere ingrediënten toevoegen. 
  4. Presenteren in een mooie schaal, of individuele verpakkingen en garneren met de gebruikte ingrediënten.