Wildstoverij
- Traiteurgerechten
- Wild
- Vacuümgaren
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2 kg wildstoofvlees naar keuze
- 1 l rode wijn
- 250 ml rode Porto
- 150 g wortel en ui, grove brunoise
- 1 l water
- 150 g champignons, in schijfjes gesneden, kort aangebakken
- 150 g gerookte spekreepjes, kort gekookt
- 150 g zilveruitjes, kort gekookt en geglaceerd
- 150 g TENDRINE LIQUIDE NEW
- 2 l GRAND VENEURSAUS
- 1 st LAURIERBLAD
- 2 g TIJM HEEL
- KOOKZAKKEN 400x600
- VLOEIBARE ROUX
Bereiding
- Meng de TENDRINE LIQUIDE NEW met de rode wijn en porto, voeg het vlees, de wortel, ui, LAURIERBLAD en THYM HEEL toe.
- Steek alles in een KOOKZAK 400x600 en marineer de wildstoverij gedurende 12 uur tot max. 24 uur.
- Koken op 85°C gedurende 2u.
- Stoof de champignons, gerookte spekreepjes en de zilveruitjes aan en voeg de wildstoverij (+ jus) toe.
- Voeg de GRAND VENEURSAUS toe en laat opkoken.
- Bindt bij met VLOEIBARE ROUX naar gewenste dikte.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden