Bouletjes van wild met Grand Veneursaus
- Traiteurgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 500 g gehakt van wild, grof gemalen (5mm)
- 500 g varkensgehakt, fijn gemalen (3mm)
- 200 g rode wijn
- 150 g culinaire room
- 50 g APPELSTUKJES GEDROOGD 3-5%
- 20 g PEPPER & SALTMIX
- 15 g WILDFOND
- 10 g MIX SPECIAL ZK
- 700 g GRAND VENEURSAUS
Bereiding
- Laat de APPELSTUKJES GEDROOGD 12 uren wellen in de rode wijn.
- Meng beide gehaktsoorten samen en voeg de appelstukjes en de rode wijn toe , voeg de MIX SPECIAL ZK, PEPPER & SALTMIX toe en meng goed onder elkaar.
- Maak balletjes en bak af op 130°C, koel zo snel mogelijk terug.
- Meng de GRAND VENEURSAUS met de culinaire room, voeg de balletjes toe en presenteer in een mooie schotel of de gewenste voorverpakking.
Tip: werk het gerechtje af door te presenteren met PUREE PARFAIT.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden