Ingrediënten

2 Personen

  • 200 g notensla
  • 200 g kleine tomaatjes, verschillende kleuren
  • 200 g radijs, in batons gesneden
  • 200 g zoete mais, uitgelekt (of geblancheerde maiskolfjes)
  • 200 g avocado, in julienne gesneden
  • 400 g water
  • 10 g PEPPER & SALT MIX
  • 10 g KIPKRUIDEN EXTRA MET ZOUT
  • 20 g GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE
  • 50 g DRESSING BASIS OLIVA
  • 50 g BARBECUESAUS
  • 200 g INDISCHE RIJSTMIX
  • 200 g NEXTERA PULLED PALE 

Bereiding

1. Kook de INDISCHE RIJSTMIX in de GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE in water. Koel zo snel mogelijk terug af.

2. Bak de NEXTERA PULLED PALE kort aan in wat plantaardige olie, voeg de KIPKRUIDEN EXTRA MET ZOUT en PEPPER & SALT MIX toe en laat even

meebakken. Koel zo snel mogelijk terug.

3. Stel de buddhabowl samen: onderaan de notensla, daarop een laagje van de koude rijst.

4. Centraal in de schotel de gebakken NEXTERA PULLED PALE, daarrond afwerken met de verschillende groentjes in groepjes.

5. Werk af met een paar strepen van de beide sausjes.

Tip: Uiteraard kan je dit met andere groentjes gaan afwerken, de bedoeling is om deze altijd in groepjes te gaan presenteren.