
Cracker met crème van zwarte pens / bloedworst
- Aperitiefhapjes
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2 zwarte pensen
- 100 ml room
- 20 g gedroogde veenbessen
- groene appel (in stukjes)
- zoute crackers
- veenbessenconfituur
- KANEEL GEMALEN
- 50 g APPELSTUKJES GEDROOGD
Bereiding
- Ontdoe de zwarte pensen van het velletje en plet ze in een kom samen met de room.
- Bak de APPELSTUKJES GEDROOGD op in wat boter, voeg de gedroogde veenbessen toe, breng op smaak met KANEEL GEMALEN.
- Meng de appeltjes onder de crème van zwarte pens.
- Beleg de zoute crackers met een lepeltje van de crème.
- Werk af met veenbessenconfituur en een stukje rauwe groene appel.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden