
Grillado met kruidenkaas
- Varken
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg S3 schoudervlees
- 150 g kruidenkaas natuur
- 5 g FOODSAFETY KL
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 20 g HAKSEL EXTRA HT
- AMERICAN STEAKKRUIDEN
- PAN ROOS E13
Bereiding
- Maal het varkensvlees door 4.5 mm, meng de kruidenkaas en de HAKSEL EXTRA HT eronder
- Voeg de MIX SPECIAL ZK en FOODSAFETY KL toe.
- Maal nog eens door de 4.5 mm
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g, paneren in PAN ROOS E13.
- Afdrukken en de hamburger vullen met kruidenkaas met AMERICAN STEAKKRUIDEN en garneren.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden