Grillado Funky Chicken Portofino

Grillado Funky Chicken Portofino

  • Kip / Gevogelte
  • Hamburgers

Ingrediënten

  • 1 kg ontbeende kippenbillen met vel
  • 30 g MIX SPECIAL ZK
  • 5 g FOODSAFETY KL
  • 30 g KIPBRAADWORSTMIX
  • 100 g PORTOFINO SAUS
  • PANEERMIX JOY

Bereiding

  1. Maal het kippenvlees door 3.5 mm, meng de PORTOFINO SAUS eronder
  2. Voeg MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL en KIPBRAADWORSTMIX toe en meng goed.
  3. Maal nog eens door de 3.5 mm
  4. Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g, paneren in PANEERMIX JOY.
  5. Afdrukken en de hamburger vullen met PORTOFINOSAUS.
  6. Afwerken en garneren naar keuze.