
Grillado Rebelburger
- Rundvlees
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg R4 rundsvlees
- 100 g gerookt spek (in blokjes, gebakken)
- 100 g gemalen kaas
- 150 g BARBECUESAUS NR
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
- 60 g GRILLADOMIX
Bereiding
- Maal het rundsvlees door 4.5mm en meng de BARBECUESAUS NR eronder.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL & GRILLADOMIX toe. Meng goed.
- Maal nog eens door de 4.5mm, voeg de gemalen kaas en het gebakken spek toe.
- Goed mengen en afwegen op 102 à 130 g.
- Afdrukken en de hamburger vullen met de BARBECUESAUS NR. Garneer met gemalen kaas en een spek.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden