Grillado Rebelburger

Grillado Rebelburger

  • Rundvlees
  • Hamburgers

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 1 kg R4 rundsvlees
  • 100 g gerookt spek (in blokjes, gebakken)
  • 100 g gemalen kaas
  • 150 g BARBECUESAUS NR
  • 20 g MIX SPECIAL ZK
  • 5 g FOODSAFETY KL
  • 60 g GRILLADOMIX

Bereiding

  1. Maal het rundsvlees door 4.5mm en meng de BARBECUESAUS NR eronder.
  2. Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL & GRILLADOMIX toe. Meng goed.
  3. Maal nog eens door de 4.5mm, voeg de gemalen kaas en het gebakken spek toe.
  4. Goed mengen en afwegen op 102 à 130 g.
  5. Afdrukken en de hamburger vullen met de BARBECUESAUS NR. Garneer met gemalen kaas en een spek.