
Grillado Funky Chicken España
- Kip / Gevogelte
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg ontbeende kippenbillen met vel
- 5 g FOODSAFETY KL
- 30 g MIX SPECIAL ZK
- 60 g HAMBURGERMIX FLAME GRILL GV
- 100 g MARINADE SPAANS
- PAN DECO GEEL
- BRUSCHETTAMIX
Bereiding
- Maal het kippenvlees door 3.5 mm, meng de MARINADE SPAANS eronder
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL en HAMBURGERMIX FLAME GRILL GV toe.
- Maal nog eens door de 3.5 mm
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g, paneren in PAN DECO GEEL.
- Afdrukken en de hamburger vullen met kruidenkaas en BRUSCHETTAMIX.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden