
Grillado Wellington
- Rundvlees
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg R4 rundsvlees lap
- 500g champignons
- bladerdeeg (reeds versneden in Wellingtonraster)
- 50 g KNOFLOOKPUREE
- 300 g FRANSE MARINADE (Jermayo)
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
- 60 g GRILLADOMIX
Bereiding
- Champignons in fijne brunoise snijden, aanstoven samen met de KNOFLOOKPUREE en 100g FRANSE MARINADE.
- Maal het rundsvlees door 4.5 mm
- Meng de CULINAIRE PEPERROOMSAUS onder het vlees.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL & GRILLADOMIX toe en meng goed.
- Maal nog eens door 4.5 mm en voeg de duxelles toe.
- Goed mengen, afwegen op 120 à 130 g
- Afdrukken en de hamburger vullen met de Duxelles en afgarnieren met het bladerdeeg.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden