Grillado Caprese

Grillado Caprese

  • Varken
  • Hamburgers

Ingrediënten

  • 1 kg S3 varkenschouder
  • 200 g mozzarella (fijne brunoise)
  • 100 g zongedroogde tomaat (in blokjes)
  • 18 g HAKSEL EXTRA HT
  • 20 g MIX SPECIAL ZK 
  • 5 g FOODSAFETY KL 
  • 100 g TOMAAT BASILICUM CULINAIR

Bereiding

  1. Maal het varkensvlees door 4.5 mm, meng de TOMAAT BASILICUM CULINAIR en de HAKSEL EXTRA HT eronder.
  2. Voeg de MIX SPECIAL ZK en FOODSAFETY KL toe.
  3. Maal nog eens door de 4.5 mm en voeg de mozzarellablokjes en zongedroogde tomaten toe.
  4. Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g (eventueel paneren).
  5. Afdrukken en de hamburger vullen met TOMAAT BASILICUM CULINAIR en garnieren met mozzarellablokjes en een takje verse basilicum.