
Grillado Caprese
- Varken
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg S3 varkenschouder
- 200 g mozzarella (fijne brunoise)
- 100 g zongedroogde tomaat (in blokjes)
- 18 g HAKSEL EXTRA HT
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
- 100 g TOMAAT BASILICUM CULINAIR
Bereiding
- Maal het varkensvlees door 4.5 mm, meng de TOMAAT BASILICUM CULINAIR en de HAKSEL EXTRA HT eronder.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK en FOODSAFETY KL toe.
- Maal nog eens door de 4.5 mm en voeg de mozzarellablokjes en zongedroogde tomaten toe.
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g (eventueel paneren).
- Afdrukken en de hamburger vullen met TOMAAT BASILICUM CULINAIR en garnieren met mozzarellablokjes en een takje verse basilicum.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden