
Grillado Tagliata
- Varken
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg S3 schouder
- 100 g Parmezaan schilfers
- 10 g Balsamico crème
- 20 g ITALIAANSE GRILLKRUIDEN
- 100 g SUGO ITALIANO SAUS GV
- 30 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
Bereiding
- Maal het varkensvlees door 4.5 mm, meng de balsamico en de SUGO ITALIANO SAUS eronder.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, ITALIAANSE GRILLKRUIDEN en FOODSAFETY KL toe.
- Maal nog eens door de 4.5 mm en voeg de Parmezaan schilfers toe
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g (eventueel paneren)
- Afdrukken en de hamburger vullen met SUGO ITALIANO SAUS en garnieren.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden