
Grillado Funky Chicken Indian Curry
- Kip / Gevogelte
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg ontbeende kippenbillen met vel
- kruidenkaas
- 5 g FOODSAFETY KL
- 30 g MIX SPECIAL ZK
- 30 g KIPBRAADWORSTMIX
- 100 g TOP MARINADE INDIAN CURRY
- PANKO - RUSK - WHITE - JAPANESE STYLE
- KERRIEPOEDER MADRAS
Bereiding
- Maal het kippenvlees door 3.5 mm, meng de TOP MARINADE INDIAN CURRY eronder.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL en KIPBRAADWORSTMIX toe. Meng goed door elkaar.
- Maal nog eens door de 3.5 mm
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g, paneren in PAN PANKO.
- Afdrukken en de hamburger vullen met kruidenkaas en KERRIEPOEDER MADRAS en garneren naar keuze.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden