
Grillado Funky Chicken Florida
- Kip / Gevogelte
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg ontbeende kippenbillen met vel
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
- 60 g HAMBURGERMIX FLAME GRILL GV
- 100 g TOP MARINADE FLORIDA NIEUW
- PAN DECO ROOD
- PIRI PIRI MELANGE
Bereiding
- Maal het kippenvlees door 3.5 mm, meng de TOP MARINADE FLORIDA NIEUW eronder.
- Voeg MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL en HAMBURGERMIX FLAME GRILL GV toe.
- Maal nog eens door de 3.5 mm
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 g, paneren in PAN DECO ROOD.
- Afdrukken en de hamburger vullen met kruidenkaas en PIRI PIRI MELANGE.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden