
Grillado Alpineburger
- Varken
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg S3 schoudervlees
- 200 g raclettekaas (fijne brunoise)
- 50 g WITTE WIJNSAUS
- 5 g FOODSAFETY KL
- 30 g MIX SPECIAL ZK
- 20 g HAKSEL EXTRA HT
Bereiding
- Maal het varkensvlees door 4.5 mm, meng de witte wijn en de HAKSEL EXTRA HT eronder.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK en FOODSAFETY KL toe en meng goed.
- Maal nog eens door de 4.5 mm en voeg de raclettekaas toe
- Goed mengen en afwegen op 120 à 130 gr (eventueel paneren)
- Afdrukken en de hamburger vullen met WITTE WIJNSAUS. Garneer naar keuze.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden