
Grillado met Pepersaus
- Rundvlees
- Hamburgers
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg R4 rundsvlees lap
- 150 g CULINAIRE PEPERROOMSAUS
- 20 g MIX SPECIAL ZK
- 5 g FOODSAFETY KL
- 60 g GRILLADOMIX
Bereiding
- Maal het rundsvlees door 4.5mm.
- Meng de CULINAIRE PEPERROOMSAUS onder het vlees.
- Voeg de MIX SPECIAL ZK, FOODSAFETY KL en GRILLADOMIX toe en meng goed.
- Maal nog eens door 4.5mm.
- Goedmengen en afwegen op 120 à 130g.
- Afdrukken met de GRILLADOTOOL en opvullen met CULINARIE PEPERROOMSAUS. Garneer naar keuze.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden