Pulled fazant met rode kool en appel

Pulled fazant met rode kool en appel

  • Aperitiefhapjes
  • Wild

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • fazantenfilets
  • 400 g rode kool (in reepjes)
  • 200 g rode wijnazijn
  • kippenbouillon 
  • 2 appels (1 in brunoise, 1 in dunne schijfjes)
  • kleine hamburgerbroodjes
  • 125 g FRUITMARINADE
  • PULLED MEAT BBQ SAUS

Bereiding

  1. Trek de rodekoolreepjes, samen met de FRUITMARINADE en de rode wijnazijn vacuüm en laat overnachten.
  2. Gaar de fazantenfilets, samen met de kippenbouillon onder vacuüm, 2u op 78°C tot ze mooi gaar zijn en gepluisd kunnen worden.
  3. Meng de PULLED MEAT BBQ SAUS onder de gepluisde fazant (naar smaak).
  4. Bak de appelschijfjes in boter en laat karameliseren.
  5. Doe wat FRUITMARINADE bij de appelbrunoise (tegen de verkleuring).
  6. Beleg een half hamburgerbroodje met een schijfje appel, wat pulled fazant en daarop rode kool.
  7. Werk af ben de appelbrunoise.