
Pulled fazant met rode kool en appel
- Aperitiefhapjes
- Wild
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- fazantenfilets
- 400 g rode kool (in reepjes)
- 200 g rode wijnazijn
- kippenbouillon
- 2 appels (1 in brunoise, 1 in dunne schijfjes)
- kleine hamburgerbroodjes
- 125 g FRUITMARINADE
- PULLED MEAT BBQ SAUS
Bereiding
- Trek de rodekoolreepjes, samen met de FRUITMARINADE en de rode wijnazijn vacuüm en laat overnachten.
- Gaar de fazantenfilets, samen met de kippenbouillon onder vacuüm, 2u op 78°C tot ze mooi gaar zijn en gepluisd kunnen worden.
- Meng de PULLED MEAT BBQ SAUS onder de gepluisde fazant (naar smaak).
- Bak de appelschijfjes in boter en laat karameliseren.
- Doe wat FRUITMARINADE bij de appelbrunoise (tegen de verkleuring).
- Beleg een half hamburgerbroodje met een schijfje appel, wat pulled fazant en daarop rode kool.
- Werk af ben de appelbrunoise.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden