Voorgekookte pasta's van Pasta Della Mamma

Categorieën : Nieuws 

Maak kennis met de nieuwste sterren in het Rejo Spices gamma

Pasta Della Mamma’s voorgekookte pasta’s!

Bij Rejo Spices hebben we ons assortiment uitgebreid met een revolutionaire reeks voorgekookte pasta’s die jullie het leven zoveel gemakkelijker gaan maken. Voor alle slagers en traiteurs die streven naar culinaire perfectie zonder uren in de keuken te staan, hebben we de perfecte oplossing.

Onze voorgekookte pasta’s zijn precies wat de naam doet vermoeden: al voorgekookt, zodat jullie ze simpelweg uit de verpakking kunnen halen en direct aan de slag kunnen met het creëren van de meest verrukkelijke gerechten. Vergeet het gedoe van het koken en afgieten van pasta. De pasta’s bevatten 12% ei (in tegenstelling tot andere voorgekookte pasta’s) en hierdoor behoudt de pasta z’n beet, z’n standvastigheid, zelfs als hij iets te lang wordt opgewarmd of in een bain marie blijft staan. Met Pasta Della Mamma is het zo gemakkelijk als 1-2-3! Mengen met één van de heerlijke sauzen uit ons gamma en uw dagschotel of traiteurgerecht is klaar voor de toonbank.

Onze selectie omvat 4 onweerstaanbare soorten:

  • PENNETTE - Klein en buisvormig, perfect voor sauzen die zich in elk hoekje willen nestelen.
  • ROTELLE - Charmante kleine wieltjes die jong en oud zullen bekoren.
  • SPAGHETTI - De klassieker onder de pasta’s, altijd een winnaar.
  • TAGLIATELLI - Brede, platte slierten die smaken zoals thuis.

Maar dat is nog niet alles! Voor degenen onder jullie die dol zijn op lasagne, hebben we ook lasagnevellen 30x40cm. Deze zijn zo gemakkelijk op maat te snijden dat je in een handomdraai een verrukkelijke lasagne in uw toonbank kunt toveren.

Onze Pasta della Mamma verse pastavellen zijn veelzijdig en kunnen in vele heerlijke recepten worden gebruikt. Of u nu lasagnes, ravioli of cannelloni wilt maken, onze pastavellen zijn perfect voor het maken van smakelijke zelfgemaakte gerechten.

Deze pasta's worden vers verkocht, maar u kan ze natuurlijk ook invriezen. Als u ze invriest, zorg er dan voor dat ze goed ontdooid worden alvorens ze te gebruiken en als u ontdooide pastavellen over heeft, dan kan u ze 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren.

Schakel cookies in om toegang te krijgen tot deze inhoud