
Rillettes van makreel
- Aperitiefhapjes
- Vis & Zeevruchten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 450 g gerookte makreel
- 200 g zachte boter
- 2 sjalotten (fijn gesnipperd)
- het sap van 1 citroen
- 1 el KAPPERTJES NON PAREILLE (fijn gehakt)
- PEPPER & SALTMIX
- 4 g/kg FOODSAFETY KL
- PETERSELIEBLAD P4
Bereiding
- Verwijder het vel van de makreel en haal er de graatjes uit.
- Pluk de makreel in stukjes en doe die samen met de boter, sjalot, citroensap, PETERSELIEBLAD P4 en de KAPPERTJES NON PAREILLE in een kom.
- Meng alles goed onder elkaar met een vork.
- Op smaak brengen met PEPPER & SALTMIX.
- Laten opstijven en serveren met stokbrood.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden